Barion Pixel

Makita garancia exkluzív

A nálunk vásárol gépekre is biztosítja a Taki-Tech Kft. a Garancia exkluzív szolgáltatást.

 

„Felár nélkül, kizárólag az üzletünkben vásárolt gépekre!

 

Áraink extra szolgáltatásainkat is tartalmazzák – többletköltség nélkül! Üzletünkben vásárolt gépeinek garanciális regisztrációját átvállaljuk. Nyilvántartjuk a gépek garancialeveleit. Meghibásodás esetén elég csak a gépet behozni, minden további papírt intézünk. (Nincs többé elkeveredett garanciapapír, nem szükséges a könyvelésen keresni a számlamásolatot …)

 

Kérésére a garanciaidő lejárta előtt kiértesítjük és egy utolsó garanciális átvizsgálást, szervizszolgáltatást vehet igénybe készülékén. (Jelentős költségmegtakarítás, hisz átvizsgált géppel indulhat neki a garanciaidőn kívüli időszaknak.)

 

Fúró-vésőkalapácsok tulajdonosait a 3. évi garanciális időszak lejárta előtt kiértesítjük utolsó garanciális karbantartás céljából. (Igény esetén cseregépet biztosítunk a javítás időtartamára, így megkíméljük a gépkölcsönzés költségeitől.)

 

Garancia exkluzív szolgáltatásunk nem vonatkozik az alábbi esetekre: szándékos károkozás, túlterhelés, kábelszakadás, beazonosíthatatlan gépekre és egyéb üzletben vásárolt gépekre.”