Barion Pixel

Akció!

Bramac biztonsági rács 25×80,5 cm acél vörös

19900 Ft

Mennyiségi egység: darab

Hullámos, hornyolt  tetőcserepek esetén alkalmazható a tetőn történő biztonságos közlekedéshez.

Biztonsági rács: építkezés közben a biztonság az elsődleges. A biztonságos közlekedés a tetőn pedig elképzelhetetlen ezen elemek nélkül.

AKCIÓ!

Vörös szín:

27800 Ft helyett 19900 Ft 

Csak a készlet erejéig!

Van raktáron

Leírás

Bramac biztonsági rács 25×80,5 cm acél vörös

Akció! 27800 Ft helyett 19900 Ft

A biztonsági rács- vagy lépcsőfok nagy teherbírású elem, amely csúszásmentes felülettel rendelkezik. Igény szerint sorolható. Sorolásával tetőjárda is készíthető.
A járócserép csavarjaihoz rögzíthetők az íves biztonsági rács- vagy lépcsőfoktartók, melyek lehetővé teszik a járófelületek vízszintes beállítását. Az alátámasztó lécre helyezett elemeket a tetőléchez csavarokkal kell rögzíteni.

Hullámos, hornyolt  tetőcserepek esetén alkalmazható a tetőn történő biztonságos közlekedéshez. A tetőcserepekkel érintkező felületén habgumi található.

A biztonsági rács- vagy lépcsőfoktartót 40°-os tetőhajlásszögig egy, 40°-50°-os tetőhajlásszög között kettő alátámasztó léchez kell rögzíteni (minimum 2 db 4,5 x 4,5 mm-es facsavarral) legalább két szarufa távolságban. Ehhez rögzítendő az íves kengyel a hozzá tartozó 2 db korrózióálló csavarral (5,8 x 25 mm). Az íves kengyelen található furatoknak köszönhetően, a biztonsági rács- vagy lépcsőfoktartó 15°-55°-os tetőhajlásszög között vízszintes síkba állítható.

A biztonsági rács vagy lépcsőfok kengyelhez a hozzá tartozó 5,8 x 50 mm-es csavarokkal rögzíthető.

Bramac biztonsági rács 25×80,5 cm acél vörös műszaki adatai:

Szín:      vörös

Anyag: acél
Méret: 25,0 x 80,5 cm

Nézze meg ajánlatunkat:          Bramac EcoRoll univerzális kúpalátét

Áraink az Áfát tartalmazzák.