Barion Pixel

CELO IPS 80 szigetelőanyag csavar fekete RAL 9017 9480IPS

225 Ft

Mennyiségi egység: darab

CELO IPS 80 szigetelőanyag csavar fekete RAL 9017 9480IPS Az IPS 80 csavar hőhídmentes direkt rögzítést tesz lehetővé közvetlen a szigetelésre. Rögzíthetők vele falprofilok, fémlemezek, lámpák, érzékelők, táblák stb. A csavar üvegszál erősítésű nylonból készül, azaz öregedés, időjárás és UV-álló. A stílusos lapos fej EPDM alátéttel optimálisan tömít és illeszkedik a felületre. TX25 behajtóval könnyen és gyorsan telepíthető. A különleges menetvezetés megfelelő tartást biztosít a szigetelőanyagban. Ø8 mm furaton keresztül szerelhető. Az éles fúróhegy miatt nem kell előfúrni a vakolatot, szerelése rendkívül gyors. Az IPS különböző színekben kapható, illeszkedik a leggyakrabban előforduló anyagokhoz. 80 mm-nél vastagabb hőszigetelt homlokzatokon használható.

Nagyobb megrendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot!

Leírás

CELO IPS 80 szigetelőanyag csavar fekete RAL 9017 9480IPS termék áttekintés:

Az IPS 80 csavar hőhídmentes direkt rögzítést tesz lehetővé közvetlen a szigetelésre. Rögzíthetők vele falprofilok, fémlemezek, lámpák, érzékelők, táblák stb. A csavar üvegszál erősítésű nylonból készül, azaz öregedés, időjárás és UV-álló. A stílusos lapos fej EPDM alátéttel optimálisan tömít és illeszkedik a felületre. TX25 behajtóval könnyen és gyorsan telepíthető. A különleges menetvezetés megfelelő tartást biztosít a szigetelőanyagban. Ø8 mm furaton keresztül szerelhető. Az éles fúróhegy miatt nem kell előfúrni a vakolatot, szerelése rendkívül gyors. Az IPS különböző színekben kapható, illeszkedik a leggyakrabban előforduló anyagokhoz. 80 mm-nél vastagabb hőszigetelt homlokzatokon használható.

Főbb jellemzők:

Speciális csavar a külső hőszigetelő rendszerekhez (ETICS) történő közvetlen rögzítéshez – rendkívül gyors és hőhídmentes!

Falcsatlakozó profilok, takaró lemezek, mozgásérzékelők, lámpák, jelzőtáblák, stb. rögzítése a szigeteléshez

Nincs előfúrás a vakolaton (≤ 7 mm) az éles fúróhegynek köszönhetően

A csavarok üvegszál erősítésű nejlonból készültek, EPDM tömítéssel; öregedés, időjárás, és UV álló

Stílusos lapos fej, különböző színekben

Ø 8-10 mm méretű furaton keresztül szerelhető

Könnyű rögzítésekhez is használható Ø 3,5 mm-es csavarral

Alapanyagok:

ETICS (vakolt hőszigetelő rendszer)

Styrofoam

Kemény hab tábla

Polisztirol

Furat méret: 8-10mm
Horony típusa: TX25
Dűbel hossz: 80mm
Csavar átmérő: 3,5mm
Csomagolás: 50db/doboz

További információk

Tömeg 0,01 kg
Áraink az Áfát tartalmazzák.