Barion Pixel

Layher védőtető rendszer ponyvával bérbeadás, építés

Cégünk foglalkozik Layher védőtető rendszer ponyvával bérbeadásával, építésével

Érdeklődni az info@geriazacs.hu email-en lehet.

Sátor építkezés védelmére, tetőre építhető.

Miért érdemes a Layher védőtetőt és Protect Systemet választani?

A Layher tetői alkalmas kiegészítői lehetnek a Blitz és az Allround állványrendszereknek, ugyanis számos szigorú követelménynek felelnek megZajcsökkentő hatással bírnak, környezet- és időjárás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint hatékonyan védik a gyalogosok testi épségét is. Mint minden más Layher termék, a tetőrendszerek is azonnal a vevőink rendelkezésére állnak. Felkészültünk az összes lehetséges körülményre!

A Keder XL tetők és a kazettás tetők, valamit a Protect rendszer használata attól függ, hogy milyen terhelésnek lesznek kitéve az építkezés alatt, és milyen időjárási viszontagságokkal (pl.: hó vagy szél) kell az építőmunkásoknak szembenézniük. Különböző táblázatok állnak a vevőink rendelkezésére, amelyekből ki tudják választani a számukra megfelelő védőrendszert, ezáltal rendkívül sok időt és pénzt takarítanak meg

Kategória:

Leírás

Layher védőtető rendszer ponyvával bérbeadás, építés

Rendkívül gazdaságos megoldás a használata, akár 40 m-es fesztávig alkalmazható és szinte minden időjárási körülménynek ellenáll. A Keder tető XL alapját a lightweight technológiával készült rácsos gerendák adják, melyeket Kéder sínekkel egészítenek ki. A Keder tető XL-nek rengeteg alkalmazási területe van, a fa tetők javításától kezdve a rendezvények biztosításán át egészen az autópályák felújításáig. Természetesen bármilyen építkezés során tökéletes biztonságot nyújt a szeszélyes időjárás ellen, védi a gyalogosokat és a építőket a külső hatásoktól, ezáltal zavartalan működést biztosít.

A Keder tető XL előnyei a használója számára:

  • A tető akár 40 m-es fesztávig alkalmazható.
  • Magas hóteherbírás (max. 1,66 kN/m²), fesztávtól és kialakítástól függően.
  • Maximális szélsebesség: 220 km/h (fesztávtól és kialakítástól függően)
  • Gyorsabb és egyszerűbb módon illeszthetőek hozzá a Kéder ponyvák.
  • Az összes Layher rendszerrel kompatibilis.
  • Anyag- és teherbírási táblázatok könnyítik meg a tervezést.
  • Többféle alakú tető is kialakítható belőle.
Áraink az Áfát tartalmazzák.