Barion Pixel

Szeglemezes tetőszerkezet készítése, gyártása és tervezése

Cégünk vállal szeglemezes tetőszerkezet készítést, gyártást és tervezést.

Érdeklődni az info@geriazacs.hu email-en lehet.

Felhasználási területek:

Hagyományos nyeregtetők, sátortetők és mandzart tetők készíthetők, valamint tetőtér beépítések részére térdfallal egybeépített tetőszerkezet, belső alátámasztott oszlopok nélkül. A térfal része a tetőszerkezetnek, így megtakarítható a költséges, időigényes falazat és koszorúkészítés. Ráadásul az így kialakult térben jól hozzáférhetően helyezhetik el az épületgépészeti és elektromos vezetékeket.

Tetőtér-beépítés nélküli, illetve tetőtér­ beépítéses épületek leggazdaságosabb tetőszerkezete. Anyagtakarékos, könnyű, nagyon gyorsan kivitelezhető.

Lapostetők magastetős felújítása nem csak esztétikus, hanem épületfizikai szempontból is kiváló megoldás, nem véletlenül nagyon népszerű alternatívája az elöregedett tetőszigetelés javításának.

Szeglemezes tartók alkalmazásával az építési idő rendkívül lerövidül, már 2-3 nap alatt biztosítható a tető vízzárása!

Kategória:

Leírás

Szeglemezes tetőszerkezet készítése

Az ötvenes években jelent meg az USA-ban a szeglemez kötésű tartók gyártása, mint a tetőszerkezet-gyártás racionalizálásának eredménye. A hatvanas évek végén került Nyugat-Európába,valamint később Magyarországra is. Hamarosan szabványok és műszaki előírások átfogó gyártási és felhasználási feltételeket szabtak és így egy kiváló és biztos kötőrendszer került az építőiparba.

A szerkezet néhány meghatározó tulajdonsága:

  • Gazdaságosak (pl. Az átlagos fafelhasználás 0,015 m3/m2-től 0,03 m3/m2-ig a tető vízszintes vetületét értve.II osztályú, fenyőáruval 30 m fesztávig is lehet gyártani
  • A legbonyolultabb szerkezetet is meg lehet valósítani.
  • A szerkezetek nem nagy súlyúak, így a szerelés kis létszámú csoporttal lehetséges, nagyrészt emelő használata nélkül is. (egy 10 m fesztávú tartó súlya kb. 120 kg)
Áraink az Áfát tartalmazzák.